maanantai 12. joulukuuta 2016

Kohta matkalla Suomeen!

Nyt jännittää! Lähtö Suomeen lähestyy, enää pari päivää ja hyppään koneeseen, ihan yksin, ilman miestä ja ilman lapsia! Kyllä, on ihanaa välillä päästä reissuun ihan yksin ja aionkin nauttia omasta ajasta, vaikka varmasti ikävöin lapsia. Mikä tästä tekee jännittävän on se, että olen aikas kokematon matkustelija ja nekin reissut mitä ole reissannut, olen niin sanotusti päässyt aika helpolla suunnistamisen suhteen. Mies on nimittäin meidän taloudessa se kartta, joka aina tietää sen oikean suunnan mihin mennä, kun taas minulla on todella huono suuntavaisto ja olen aina lähdössä juuri siihen päinvastaiseen suuntaan. :D Olenkin saanut kuittia siitä että, oikean suunnan löydän kun lähden siihen suuntaan mihin omasta mielestäni ei pitäisi mennä.. hmm..voisi toimiakin. Näin talvisaikaan lentoja ei tietystikään tule suorana Suomeen vaan joudun tekemään välilaskun Saksassa, yksi jännitysmomentti lisää. Huono kielitaito ja sitäkin huonompi suuntavaisto yhdistettynä, lopputulos voi siis olla hyvinkin eksoottinen. :D Totta puhuen uskon kyllä selviytyväni hyvin, en vain voi kulkea samalla tavalla aivot narikassa kuin miehen kanssa reissatessa.

Parin viimeisen päivän aikana onkin ollut taas ikävä Suomeen kun tietää että kohta pääsen sinne. Alkuunhan ikävöin kovastikin mutta ajan kanssa elämään täällä tottui, onhan tämä kuitenkin aivan eri maailmansa. Juuri puhuimmekin miehen kanssa siitä miten tällaisen elämänmuutoksen myötä täytyy tietyllä tavalla oppia luopumaan itselleen läheisistä ihmisistä, näinhän teimme kun tänne muutimme, mutta vastaavasti sitten kun täältä joskus muutamme, joudumme luopumaan kaikistä näistä ihanista ihmisistä täällä.

Huominen on vapaapäivä täällä ja meille on tulossa vieraita, joten saadaan viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa vielä ennen reissua. Ihanaa viikkoa teille, en malta odottaa että pääsen näkemään kaikkia rakkaita siellä!

Kuva viime joululta


- Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti