keskiviikko 7. syyskuuta 2016

MELKEIN ARKI



Täällä on saatu totutella vähän uudenlaiseen arkeen kun mies aloitti työt maanantaina. Voi sanoa siis että, arki on puoliksi koittanut kun mies on töissä mutta lapset vielä muutaman viikon ajan kesälomalla. Mies on pitkän päivän poissa kotoa kun työpäivän lisäksi aika kuluu bussissa istuessa, mutta en voi valittaa vaan olen tyytyväinen että töitä löytyi noin nopeasti. Odotin että eka työpäivän jälkeen kotiin tulee väsynyt ja nuutunut mies mutta väärässä olin. Mies on viihtynyt töissä hyvin, työkaverit on kuulemma huipputyyppejä ja ilmapiiri siellä on mahtavan positiivinen. Ja mikä ehkä parasta, työympäristö on sellainen jossa pääsee paljon harjoittamaan kielitaitoa joka päivä.
 
Me ollaan lasten kanssa tutustuttu uuteen kotikaupunkiin ja löydetty hyvä puistokin. :) Eilen illalla kävin juoksulenkillä, jostain pitäisi löytää hyvät juoksureitit niin ei tarvis tuolla rantakadulla juosta ja väistellä turisteja. Hyvä kuntosali on myös hakusessa, pariin viikkoon kun en ole salille päässyt niin olo on sen mukainen.
 
Eilinen päivä oli tuulinen ja vähän viileämpi, joka oli ihan mukavaa vaihtelua niin jaksoi paremmin eikä ollut kokoajan hiki. Mutta tänään kun näyttäisi tulevan lämmin ja aurinkoinen päivä, taidamme  pakata evästä laukkuun ja lähteä rannalle nauttimaan ihanasta ilmasta. 
 






- Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti