torstai 15. syyskuuta 2016

BUSSIMATKUSTAJAT

Nyt on saatu bussikortit ja siten päästy vähän kiertelemään saarta. Tehtiin retki Sliemaan ja täytyy sanoa että on muuten kaunis kaupunki kaikkine vanhoine rakennuksineen ja merinäköaloineen. Sinne aion ehdottomasti lähteä joskus yksin päiväksi kuvailemaan kauniita maisemia. Käytiin siinä samalla, tai oikeastaan itse retken tarkoituksena ostamassa ruisjauhoja. Laitoin just taikinajuuren alulle, tarkoituksena leipoa ruisleipää. 

Ja nyt kun on bussilla kulkemisen makuun päästy niin otettiin yhtenä ilta extemporelähtö Golden beachille, joka myös oli todella kaunis paikka. Harmi vaan että siinä lähtöhässäkässä unohdin kameran kotiin, noissa äkkilähdöissä kun tuppaa jäämään puolet tavaroista matkasta. Lapset tykkäävät matkustaa bussilla, eikä vanhemmatkaan ole valittaneet vaikka välillä bussit ovat käytäviä myöten täynnä matkustajia. Bussit kuitenkin kulkevat sopivan säännöllisesti ja tästä pääsee näppärästi bussia vaihtamatta eripuolille saarta. 

Huomenna ois koululla vanhemmille joku infotilaisuus ja koska mies on töissä niin jää minun vastuulleni mennä paikanpäälle. En voi luvata että paljoakaan saisin irti tuosta tilaisuudesta mutta pyrkimys on kuunnella sujuvasti. :D Olen ajatellut mennä kielikurssille hakemaan oppia kunhan lapsilla alkaa koulut. Luulen että sitä kautta saan rohkeutta, sillä voin myöntää että nyt en uskalla käyttää kieltä niin paljon kuin osaisin. Meillähän siis itse koko matkan tarkoituksena on oppia sujuvampi englanti, joten yritän nyt löytää oikeat työkalut että tämän voisin vuoden aikana saavuttaa. Täällä nimittäin voi helposti asua sen vuoden oppimatta paljonkaan, siksi mun pitää tehdä oikeasti töitä sen eteen että saavutan sen mitä tavoittelen. Mutta niinhän se menee että jos jotain haluat elämässäsi saavuttaa niin töitä on tehtävä vaikka se aina ei helppoa olisikaan! :)











 - Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti